Ay - Yıldız Çocuk Eğitim Merkezleri Başvuruları Başladı

Ay Çocuk Eğitim Merkezi ve Yıldız Çocuk Eğitim Merkezi Başvuruları Başladı.

Üniversitemiz personel çocuklarına hizmet veren Ay Çocuk Eğitim Merkezi ve  Yıldız Çocuk Eğitim Merkezi başvuruları 01 Haziran 2018 – 18 Haziran 2018 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvuru yapacak personelimizin ekte sunulan “Bilgilendirme Yazısı”nı okuyarak bilgi edinmesi ve Ay ve Yıldız Çocuk Eğitim Merkezlerinin işleyişini ve kurallarını kabul eden personelimizin başvuru yapması gerekmektedir. Kayıt hakkı kazanan başvuru sahipleri ile birimlerimiz arasında “Okul Öncesi Veli Sözleşmesi” imzalanacaktır. İki Çocuk Eğitim Merkezimizden sadece birine başvuru yapmanız gerekmektedir. Her iki birime birden fazla başvuru yapanların iki başvurusu da geçersiz sayılacaktır. Daha evvel başvuru formu bırakanlar ile geçen yıl yedekte bekleyenlerin 01 Haziran 2018 – 18 Haziran 2018 tarihleri arasında müracaatlarını yenilemeleri gerekmekte olup anılan tarihlerde müracaat etmeyenler değerlendirmeye alınmayacaktır.

Yıldız Çocuk Eğitim Merkezi’ne ( Eğitim Fakültesinin karşısında bulunan okulumuz) 2014 ve 2015 doğum tarihli çocukların başvuruları kabul edilecek ancak yeni sınıf oluşturulamayacaktır. 2014 ve 2015 doğum tarihli başvurular sınıf kontenjanımızın dolu olması nedeniyle mevcut sınıflarda yedek öğrenci olarak değerlendirilecektir. Başvuru yapacak personelin başvuru formunu ve gerekli belgeleri en geç 18 Haziran 2018 Pazartesi günü saat 17.00’a kadar Yıldız Çocuk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ ne teslim etmeleri gerekmektedir. 18 Haziran 2018 mesai bitiminden sonra yapılacak başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. Yıldız Çocuk Eğitim Merkezine başvuru yapmak isteyenlerin, başvuru formunda “kayıt yaptırılmak istenilen birim” bölümüne “ Yıldız Çocuk Eğitim Merkezi” yazması gerekmektedir. Ay Çocuk Eğitim Merkezinde boş kontenjan olması durumunda Yıldız Çocuk Eğitim Merkezi yedek listesinden puan sırasına göre Ay Çocuk Eğitim Merkezine geçiş hakkı verilecektir.

Ay Çocuk Eğitim Merkezi’ne 2014, 2015 ve 2016 doğum tarihli çocukların başvuruları kabul edilecek olup 2015 ve 2016 doğum tarihli başvurulara yeni sınıf açılacaktır. 2014 tarihli başvurular kabul edilecek ancak yeni sınıf oluşturulmayacak,  sınıf kontenjanımızın dolu olması nedeniyle mevcut sınıfta yedek öğrenci olarak değerlendirilecektir. Başvuru yapacak personelin başvuru formunu ve gerekli belgeleri en geç 18 Haziran 2018 Pazartesi günü saat 17.00’a kadar Ay Çocuk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ ne teslim etmeleri gerekmektedir. 18 Haziran 2018 mesai bitiminden sonra yapılacak başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. Ay Çocuk Eğitim Merkezine başvuru yapmak isteyenlerin, başvuru formunda “kayıt yaptırılmak istenilen birim” bölümüne “Ay Çocuk Eğitim Merkezi” yazması gerekmektedir. Yıldız Çocuk Eğitim Merkezinde boş kontenjan olması durumunda Ay Çocuk Eğitim Merkezi yedek listesinden puan sırasına göre başvurulara Yıldız Çocuk Eğitim Merkezine geçiş hakkı verilecektir.

Yıldız Çocuk Eğitim Merkezi ve Ay Çocuk Eğitim Merkezi Erciyes Üniversitesi personel çocuklarına hizmet vermektedir. Değerlendirmeye alınacak kayıtlar, Erciyes Üniversitesi’nde 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu (4/a, 4/b ve 4/c) ile 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununa tabi çalışan personelin çocukları arasından ve ekteki değerlendirme kriterlerinde belirtilen puanlama sistemine göre yapılacaktır. Başvuruda bulunan anne veya babanın en az birinin Erciyes Üniversitesi personeli olması gerekmektedir.

Ay ve Yıldız Çocuk Eğitim Merkezleri’ne 31 Ağustos 2018 tarihi itibariyle en az 24 ayını dolduran çocuklar kabul edilecektir.

Başvuru sonrasında Yıldız Çocuk Eğitim Merkezi ve Ay Çocuk Eğitim Merkezi’ne kayıt hakkını elde eden ve hakkından kendi istekleri ile vazgeçenler haklarını kaybedecek ve dönem listesinden silineceklerdir. Kayıt hakkından kendi istekleri ile vazgeçen başvuru sahiplerinden feragat dilekçesi alınacaktır. Tekrar talepleri olması halinde yeni kayıt döneminde yeniden müracaat etmeleri gerekmektedir.

Ay ve Yıldız Çocuk Eğitim Merkezleri ile ilgili sadece e-mail yoluyla yazılı verilecek bilgiden birimlerimiz sorumludur. Telefon yoluyla sözel alınan bilgiden birimlerimiz sorumlu değildir. Ay ve Yıldız Çocuk Eğitim Merkezlerinden bilgi almak isteyen personele cocukegitimmerkezi@erciyes.edu.tr  e-mail adreslerinden bilgi verilecektir.

Kesin kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrencilerin asil listesi ve yedek kayıt hakkı kazanan öğrencilerin yedek listesi, 25 Haziran 2018 Pazartesi günü Üniversitemiz web sitesinde ve Ay – Yıldız Çocuk Eğitim Merkezi web sitesinde ilan edilecektir.

NOT: 4/d kadrosunda  (sürekli İşçi) çalışmakta olan personellerin başvuruları ile ilgili karar henüz netleşmediğinden başvuruları kabul edilecek fakat değerlendirmeye alınıp alınmayacağı daha sonra tekrar duyurulacaktır.

Kayıt Başvurusu İçin Gerekli Belgeler

• Fotoğraflı başvuru formu
  • Çocuğun nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Anne – baba kurum kimlik fotokopileri ( diğer kurumlarda çalışan ebeveynlerden kurum kimliği bulunmayanlar çalıştıkları kurumdan onaylı “çalışıyor belgesi” getirmeleri gerekmektedir.)

NOT: Çocuğun nüfus cüzdanı fotokopisi, anne-baba kurum kimlik fotokopileri, başvuru formu ile birlikte verilmesi gerekmekte olup eksik belge ve resimsiz başvuru formları kabul edilmeyecektir.,

Ay Çocuk Eğitim Merkezi İletişim Bilgileri:

Sorularınız için lütfen mail atınız.

Mail adresi:  cocukegitimmerkezi@erciyes.edu.tr

Telefon No: 0352 207 66 66/ Dahili: 10726/10762

Yıldız Çocuk Eğitim Merkezi İletişim Bilgileri:

Sorularınız için lütfen mail atınız.

Mail adresi:  cocukegitimmerkezi@erciyes.edu.tr

Telefon No: 0352 207 66 66/ Dahili:10745/10746

Başvuru Formu İçin Tıklayınız

Değerlendirme Kriterleri İçin Tıklayınız