Yeni Çocuk Eğitim Merkezi "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı" Etkinliği

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ulusumuz açısından önemli bir gün olduğundan her yıl 29 Ekim’de Cumhuriyet bayramı kutlanır.Milli bayramlarımız ,ulusça kutladığımız ,birlik beraberliğimizi pekiştiren sevinçli günlerimizdir.Milli bayramlarımızı kutlarken başta ulu önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK ve  atalarımızın kahramanlıklarını ve başarılarını anar ,bize emanet ettikleri değerlerin önemini daha iyi kavrarız.

Bizde bu yüzden Öğrencilerimizin ; küçük yaşlarından itibaren milli bayramların değerini daha iyi  anlamaları sağlamak için 27.10.2017 Cuma günü kreşimiz ortak alanında ‘’ Cumhuriyet Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutlayacağız.Cumhuriyet bayramında ,günün önemini açıklayan etkinlikler,şiirler okunacak,her tarafı bayraklarla donatacağız.

Not 1 : 26 Ekim Perşembe gününe kadar her bir çocuğumuz kreşe gelirken çubuklu Türk bayrağı ( 2 adet ) ve ipli orta boy Türk bayrağı  ( 2 adet ) getirmesi rica olunur.

Not 2 : 27 Ekim Cuma günü Cumhuriyet bayramı saat 10.00’da kutlanacak olup tüm öğrencilerimizin kırmızı-beyaz renk kıyafet giyerek kreşe gelmeleri rica olunur.

İyi Bayramlar Dileriz.

06 Haziran 2017
Adres : Yenidoğan Mahallesi Hulusi Behçet Caddesi 38280 Talas/KAYSERİ Köşk Mahallesi Dede Efendi Sokak No:10 38030 Melikgazi/KAYSERİ
Telefon : +90 (352) 437 5263