MİSYON-VİZYON
Misyon
  Ay - Yıldız Çocuk Eğitim Merkezleri’nin misyonu; öğrencilerin, bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, gözlemleyerek, yaparak ve yaşayarak edinmesini sağlamaktır.
    Öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş, yaşantı zenginliği ve farkındalık düzeyi yüksek, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, evrensel değerleri içselleştirebilen, doğayı koruyan, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen  bireyler yetiştirmektir.

Vizyon
    Ay - Yıldız Çocuk Eğitim Merkezleri’nin vizyonu; çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve çocukların eğitiminde aile desteğinin önemine inanan, bireyi merkez alan, milli ve manevi değerlere bağlı, özünü kaybetmeden tüm yeniliklere açık, çocukları oyunla eğiterek; iyi bir problem çözücü, özgürlükçü, yaratıcı bireyler yetiştirmektir.
Adres : Yenidoğan Mahallesi Hulusi Behçet Caddesi 38280 Talas/KAYSERİ Köşk Mahallesi Dede Efendi Sokak No:10 38030 Melikgazi/KAYSERİ
Telefon : +90 (352) 437 5263
Faks : -
Merkezler : (352) 207 66 66 / 10745/10762