Kadriye San Çocuk Eğitim Merkezi 2024 Yılı Ocak Ayı Müracaat Sonuçları
Kadriye San Çocuk Eğitim Merkezi 2024 Yılı Ocak Ayı Müracaat Sonuçları

Üniversitemiz Kadriye San Çocuk Eğitim Merkezine kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizin kayıtları 29 Ocak – 02 Şubat 2024 tarihleri arasında merkezlerimizce kabul edilecektir. Kayıt için istenilen belgelerin eksiksiz olarak getirilmesi gerekmektedir. Kayıtları yapılan öğrenciler 15 ŞUBAT 2024 tarihinde Çocuk Eğitim Merkezine başlayabilecektir.

Kayıt tarihinde kayıt yaptırmayanlar ve kayıt hakkından vazgeçen başvuru sahipleri EK 1’de sunulan feragat dilekçe örneğini doldurup 29 Ocak – 02 Şubat 2024 tarihleri arasında merkezimize teslim etmeleri gerekmektedir. Asil başvuru hakkından feragat edenlerin yerine yedek listeden öğrenci alınacaktır.

Kadriye San Çocuk Eğitim Merkezi ücretlerinde peşin uygulama yapılmaktadır. Kaydını yaptıran velilerimizden 15 ŞUBAT 2024 – 14 MART 2024 tarihindeki maaşlarından 4950 TL ücret kesintisi yapılacaktır. Kendi isteğiyle Çocuk Eğitim Merkezlerinden kaydını alanlar için ücret iadesi yapılmamaktadır.

Kayıt İçin İstenen Belgeler

Sağlık Raporu (Raporun ERÜ Çocuk Hastanesinden alınması gerekmektedir.)

6 Adet Vesikalık Fotoğraf

Aşı Kartı Fotokopisi

Velinin Mutemet Onaylı “Maaş Bordrosu”

Velinin maaş hesabına ait iban numarasını gösterir “Hesap Bildirim Cetveli”

Kadriye San Çocuk Eğitim Merkezi Okul Öncesi Veli Kayıt Sözleşmesi ve eklerinin doldurularak imzalı bir şekilde getirilmesi (“Okul öncesi veli kayıt sözleşmesi” ve “Ek 3 bulaşıcı –ateşli hastalıkların tespit ve tecridi konulu bilgilendirme ve onam formu” ikişer nüsha olarak teslim edilmesi gerekmektedir.)

Erciyes Üniversitesi Kadriye San Çocuk Eğitim Merkezine Kayıt Yaptıracak Öğrencilerimiz İçin İhtiyaç Listesi

2 adet iç çamaşır takımı

2 adet çorap

1 adet sınıfta giymesi için altı kaymayan cırt cırtlı ev patiği

1adet pijama takımı ( 2020 ve 2021 doğumlu öğrencilerimiz için)

2 adet yedek kıyafet takımı

İstenilen kırtasiye malzemelerinin listesi daha sonra sınıf öğretmeni tarafından verilecektir

NOT: İstenilen malzemelerin çocuğunuzun adı- soyadı yazan etiketli şekilde çanta içinde getirilmesi rica olunur.

İletişim Bilgileri:

Kadriye San Çocuk Eğitim Merkezi Telefon: 0352 207 66 66/ Dahili: 10745/10746