Kadriye San Çocuk Eğitim Merkezi Başvuruları Başladı
Kadriye San Çocuk Eğitim Merkezi Başvuruları Başladı

Üniversitemiz personel çocuklarına hizmet veren Kadriye San Çocuk Eğitim Merkezi başvuruları 02 – 16 Ocak 2024 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvuru yapacak personelimizin ekte sunulan “Bilgilendirme Yazısını okuyarak bilgi edinmesi ve Kadriye San Çocuk Eğitim Merkezinin işleyişini ve kurallarını kabul eden personelimizin başvuru yapması gerekmektedir. Kayıt hakkı kazanan başvuru sahipleri ile birimlerimiz arasında “Okul Öncesi Veli Sözleşmesi” imzalanacaktır. Daha evvel başvuru formu bırakanlar ile geçen yıl yedekte bekleyenlerin 02 – 16 Ocak 2024 tarihleri arasında müracaatlarını yenilemeleri gerekmekte olup anılan tarihlerde müracaat etmeyenler değerlendirmeye alınmayacaktır.

Çocuk Eğitim Merkezi’ne 2019, 2020 ve 2021 doğum tarihli çocukların başvuruları kabul edilecektir. Ara dönem olması sebebiyle çocukların başvuruları kabul edilecek ancak yeni sınıf açılmayacaktır. 2019 doğum tarihli başvurular kabul edilecek ancak sınıf kontenjanımızın dolu olması nedeniyle mevcut sınıfta yedek öğrenci olarak değerlendirilecektir. 2020 ve 2021 doğum tarihli başvurular sınıf eksik kontenjan sayısınca kesin kayıt kabul edilecek diğer başvurular yedek öğrenci olarak değerlendirilecektir. Başvuru yapmak isteyen personelimiz 02 – 16 Ocak 2024 tarihleri arasında https://kresbasvuru.erciyes.edu.tr/ web adresinden online olarak başvuru yapabilecektir. Elden veya E-posta yoluyla yapılan başvurular kesinlikle kabul edilmeyecek olup değerlendirmeye alınmayacaktır.

Kadriye San Çocuk Eğitim Merkezi Erciyes Üniversitesi personel çocuklarına hizmet vermektedir. Değerlendirmeye alınacak kayıtlar, Erciyes Üniversitesi’nde 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu (4/a, 4/b ve 4/c), 4857 Sayılı İş Kanunu (4/d) ve 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununa tabi çalışan personelin çocukları arasından ve ekteki değerlendirme kriterlerinde belirtilen puanlama sistemine göre yapılacaktır. Başvuruda bulunan anne veya babanın en az birinin Erciyes Üniversitesi personeli olması gerekmektedir.

Başvuru sonrasında Çocuk Eğitim Merkezi’ne kayıt hakkını elde eden ve hakkından kendi istekleri ile vazgeçenler haklarını kaybedecek ve dönem listesinden silineceklerdir. Kayıt hakkından kendi istekleri ile vazgeçen başvuru sahiplerinden feragat dilekçesi alınacaktır. Tekrar talepleri olması halinde yeni kayıt döneminde yeniden müracaat etmeleri gerekmektedir.

Çocuk Eğitim Merkezi ile ilgili sadece e-mail yoluyla yazılı verilecek bilgiden birimlerimiz sorumludur. Telefon yoluyla sözel alınan bilgiden birimlerimiz sorumlu değildir. Çocuk Eğitim Merkezinden bilgi almak isteyen personele cocukegitimmerkezi@erciyes.edu.tr e- posta adreslerinden bilgi verilecektir.

Kesin kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrencilerin asil listesi ve/veya yedek kayıt hakkı kazanan öğrencilerin yedek listesi, 29 Ocak 2024 Pazartesi günü Üniversitemiz web sitesinde ilan edilecektir.

Kadriye San Çocuk Eğitim Merkezi İletişim Bilgileri:

Sorularınız için lütfen mail atınız.

Mail adresi: cocukegitimmerkezi@erciyes.edu.tr

Veli Bilgilendirme Formu İçin  Tıklayınız.

Başvuru Değerlendirme Kriterleri İçin Tıklayınız.

02 Ocak 2024 Salı
Toplam 0 görüntüleme